İETT'den 2 yeni hat

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İETT'den 2 yeni hat

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) doğa yürüyüşü yapmak isteyenler için Beşiktaş-Belgrad Ormanı ile Kadıköy-Polonezköy hatlarını hizmete sundu.

Beşiktaş-Belgrad Ormanı ile Kadıköy-Polonezköy hatları, bahar ve yaz aylarında, hafta sonları hizmet verecek. Bu çerçevede düzenlenen törenle, "D2 Beşiktaş-Belgrad Ormanı" hattıyla hizmet verecek otobüs, ilk seferine başladı. Söz konusu otobüs, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerini doğa yürüyüşüne götürdü.

Hattın ilk seferi ve gençlerin yürüyüşüne eşlik eden İETT İşletme Planlama Müdürü İsa Sağlam, Beşiktaş-Belgrad Ormanı ile Kadıköy-Polonezköy hatlarının bugünden itibaren bahar ve yaz aylarında hafta sonları hizmet vereceğini belirtti.

Sağlam, gün içerisinde "D1 Kadıköy- Polenezköy" hattının 8, D2 hattının ise 12 sefer yapacağını aktararak şöyle konuştu:
"Doğa, trekking hatlarımız, sadece cumartesi-pazar günleri aktif olacak. Doğa yürüyüşünü seven vatandaşlarımız için bu hattı açtık. İki hattımız mevcut şuan, D1 ve D2. Kodlarındaki D harfi doğadan gelmektedir. D1 hattımız karşıda Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye'den devam edip Polonezköy'e gitmektedir. D2 hattımız ise, Beşiktaş'tan Belgrad ormanlarına götürecek vatandaşlarımızı. Sadece hafta sonları çalışacak bu hatlar. D1 hattımızda 8 sefer, D2 hattımız ise 12 sefer gerçekleştirecek. Sabah 6.30'da başlayacak hatlar. Bugünkü ilk seferimiz gençlere yönelik bir etkinlik oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyesi gençler, bizim hattın açılışına katılarak, doğa yürüyüşü gerçekleştirecekler."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...