İzmir'de 151 kök Hint keneviri ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de 151 kök Hint keneviri ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

​İzmir'in Ödemiş ilçesinde 151 kök hint keneviri, bir ruhsatsız silah ve 14 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin ilçe genelinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince değerlendirilen ihbar sonucu Ödemiş’in Hürriyet mahallesinde A.B.’ye ait evin bahçesindeki sera içerisinde bir ruhsatsız pompalı silah, silaha ait 5 mermi yakalandı. Aynı sera içerisinde 14 uyuşturucu hap ve boyları 60 ile 160 cm arasında toplam 151 kök hint keneviri ele geçirildi.  A.B., emniyet güçleri tarafından gözaltına alınırken ele geçirilen hint kenevirleri de imha edildi. 
Uyuşturucuyla mücadele de kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, duyarlı Ödemişlilere de teşekkür etti. 
Çankaya şunları ifade etti: “Uyuşturucu ticareti yapan ve kullananlara karşı mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla devam edecektir. Bu kararlılığımız Ödemişli duyarlı vatandaşlarımızın desteği ile devam edecektir. Her zaman büyük destekçilerimiz ve yardımcılarımız değerli Ödemişli vatandaşlarımız olmuştur. Her türlü ihbarı, şüphelendikleri kişi yâ da olayları 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi vermeleri en büyük temennimizdir.” 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...