Tunceli-Pülümür ve Tunceli-Ovacık karayolunda geçişlere kısıtlama

Düzenleyen:
Tunceli-Pülümür ve Tunceli-Ovacık karayolunda geçişlere kısıtlama

GÜNDEM Haberleri

Tunceli-Pülümür ve Tunceli-Ovacık karayollarında geçişlere kısıtlama getirildi.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada "Tunceli-Pülümür ve Tunceli-Ovacık  karayollarını kullanım zarureti içinde olan ilimiz meskun mahallerinde mukim  vatandaşlar ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları ile ilişkili trafikler haricindeki  araçların geçişi Tunceli-Pülümür karayolunu transit geçiş olarak kullanacak  otobüs, kamyon ve özel araçlar dahil olmak üzere bugünden itibaren ikinci bir  duyuruya kadar kısıtlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Tunceli-Pülümür ve Tunceli-Ovacık karayollarında  bugünden itibaren ikinci bir duyuruya kadar otobüs, kamyon ve özel araçların  geçişlerinin kısıtlandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin,  huzur ve güven ortamının sağlanması, vatandaşların her türlü terör eylemlerinden  korunması amacıyla emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat  çerçevesinde her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tunceli-Pülümür ve Tunceli-Ovacık karayollarını kullanım zarureti  içinde olan ilimiz meskun mahallerinde mukim vatandaşlar ve vatandaşlarımızın  ihtiyaçları ile ilişkili trafikler haricindeki araçların geçişi, Tunceli-Pülümür  karayolunu transit geçiş olarak kullanacak otobüs, kamyon ve özel araçlar dahil  olmak üzere bugünden itibaren ikinci bir duyuruya kadar kısıtlanmıştır.  Vatandaşlarımızın ikinci bir açıklamaya kadar alternatif yol güzergahlarını  kullanmaları önemle duyurulur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...