İstanbul Maltepe'de patlama

İstanbul Maltepe'de patlama

GÜNDEM Haberleri

Maltepe'de, bir üst geçidin altına bırakılan paketteki patlayıcının infilak etmesi sonucu bir kişi hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu'ndaki bir üst geçidin altına kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce bırakılan paketteki patlayıcı infilak etti.
Patlama meydana geldiği sırada üst geçidin altındaki yoldan geçen araçta bulunan bir kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Patlamanın ardından bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede araştırma yaptı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerine gelerek, patlamayla ilgili bilgi aldı.
Yoldan geçen bazı araçlar hasar görürken, D-100 Karayolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapalı kaldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İstanbul Maltepe'de patlama
 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, patlamaya dair Twitter hesabı üzerinden ilk gelişmeleri duyurdu.

Kılıç'ın yapmış olduğu açıklama şöyle:

"Maltepe Köprüsü'nün altında büyük bir patlama meydana geldi. Alandayım. Emniyet E-5'i trafiğe kapattı.

Patlama ses bombasından kaynaklı. 2 yaralı var. Trafik Kartal yönünde tek şerit olarak devam ediyor. Halkımız sükunetini korumalı. Olaya hemen müdahale eden emniyet yetkililerimize teşekkür ediyorum. En büyük tesellimiz can kaybı olmaması. Hepimize geçmiş olsun."

İstanbul Maltepe'de patlama

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...