Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'li isimden Deniz Baykal'a şok tepki

Düzenleyen:
CHP'li isimden Deniz Baykal'a şok tepki

GÜNDEM Haberleri

Kaş'ta partisinin düzenlediği pikniğe katılan Deniz Baykal, konuşması sırasında bir partilinin "30 yıldır konuşuyorsunuz yeter artık" tepkisiyle neye uğradığını şaşırdı.

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde partisinin düzenlediği pikniğe katılan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, konuşması sırasında bir partilinin "30 yıldır konuşuyorsunuz yeter artık" tepkisiyle karşılaştı.

CHP Kaş İlçe Örgütü'nün düzenlediği piknik, Akçagerme Plajı'nda yapıldı. Pikniğe, Deniz Baykal, eski milletvekili Tuncay Ercenk, parti yöneticileri ve partililer katıldı. Eski başkanlara teşekkür plaketinin verildiği etkinlikte partiye yeni katılanlara da rozetleri takıldı ve üyelik belgeleri verildi.

"HAKLI ÇIKAN CHP OLACAK"

Etkinlikte konuşan Deniz Baykal, terör olaylarına değindi. Her gün şehit haberi geldiğini belirten Deniz Baykal, silahlı kuvvetlerin terörü bitirmek için mücadele ettiğini aktardı. Biraz daha sabır ve dirençle silahlı kuvvetlerin mücadelesinin başarıya ulaşacağını kaydeden Deniz Baykal, "Ulaşması için ne gerekiyorsa o desteği vermeliyiz. Ama hemen arkasından Türkiye'nin başına bu çorabı örenlere, bu derdi, bu belayı Türkiye'nin başına saranlara, Türkiye'de yüz binlerce insana bu acıları yaşatanlara 'gel buraya, ver hesabını' demek lazım. İnşallah o da olacak. Bu olay olduğu zaman haklı çıkan CHP olacak" dedi.

CHP'li isimden Deniz Baykal'a şok tepki

"HESAP VERECEK MEKANİZMA VAR MI?"

"Hz. Ömer 'Ben hesap vermek zorundayım' diyor. Hesap verecek mekanizma var mı?" diyen Baykal, "Hesap soracak birisi var mı? Artık yeni bir başlangıca Türkiye'nin ihtiyacı var. Bu başlangıcın yapılacağı siyaset anlayışının en güzel şekilde yer tuttuğu, temel attığı parti CHP'dir. CHP'de bu mücadeleyi hep beraber vereceğiz" diye konuştu.

ŞOKE EDEN TEPKİ: 30 YILDIR KONUŞUYORSUNUZ, YETER ARTIK

Konuşması sırasında adının Aydın olduğu belirtilen bir partili Baykal'a, "Sayın Baykal gençleşme güzel, mecliste de gençleşme gerekli değil mi? Bu kulağınıza küpe olsun. Konuşmakla iş bitmiyor. 30 yıldır konuşuyorsunuz bu ülkede. Halkın arasına gitmeniz lazım. Konuşmakla iş bitmiyor, yeter artık" diye seslendi.

CHP'li isimden Deniz Baykal'a şok tepki

BAYKAL: SUSALIM MI?

Baykal'ın "Susalım mı" dediği partili, "30 yıldır konuşuyorsunuz yeter artık" karşılığını verdi.

Baykal bu tepki sonrası, "Siyasette kişisel duygular vardır, kızgınlıklar vardır, hırslar vardır, şahsi husumetler vardır, düşmanlıklar vardır. Bunlar zeminini, zamanını bilmeden ortaya çıkar. Söyler, ne söylediğinin kendi de farkında değildir. Bunlar önemli değil" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...