Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karasularını ihlal eden 7 balıkçıya işlem yapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Karasularını ihlal eden 7 balıkçıya işlem yapıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinden Bulgaristan karasularına geçen 7 balıkçı, 7'şer bin lira idari para cezasına çarptırıldı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon'dan tekneyle avlanmak amacıyla İğneada beldesine gelen 7 balıkçı Bulgaristan karasularına geçti. Romanya Sahil Güvenlik görevlileri tarafından haber verilmesi üzerine İğneada Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince bir süre takip edilen balıkçı teknesinin, Türkiye karasularına girmesi sağlandı. Daha sonra teknede bulunan İ.Ö, İ.A., H.A, E.R, S.K, E.Ş. ve C.Ç. gözaltına alındı. Teknede ise yasak olduğu halde avlanan 1,5 ton kalkan balığı ele geçirildi.
Şüphelilere "karasuları ihlal" ve "kaçak avlanmak" suçlarından kişi başı 7'şer bin lira idari para cezası uygulandı. Şüpheliler Sahil Güvenlik Komutanlığındaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...