Sivasta terör operasyonu, 7 gözaltı var

Düzenleyen:
Sivasta terör operasyonu, 7 gözaltı var

GÜNDEM Haberleri

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması içinde faaliyet gösterildiği bilgisi üzerine çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Kredi Yurtlar Müdürlüğü (KYK) öğrenci yurdu ve ilçe merkezindeki bazı evlere yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. İlçedeki meslek yüksekokullarında öğrenci oldukları öğrenilen D.D., V.A., M.J.Y., S.B., B.G., S.Z. ve M.K., İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulandı. Suşehri Cumhuriyet Savcılığı'nca sorgulanan şüphelilerden D.D., V.A., M.J.Y., S.B., B.G. serbest bırakılırken, S.Z. ve M.K. ise tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. S.Z. tutuklanırken, M.K. 'adli kontrol' kaldıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...