Aziz Kocaoğlu'ndan Binali Yıldırım yorumu

Düzenleyen: / Kaynak: ensonhaber
Aziz Kocaoğlu'ndan Binali Yıldırım yorumu

GÜNDEM Haberleri  / ensonhaber

Aziz Kocaoğlu, "Binali Yıldırım olması konusunda daha önce bir beyanat, görüş bildirdik. Bugün de bizim dileğimiz gerçekleşti" dedi.

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, katıldığı bir program sonrası gazetecilerin, AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Binali Yıldırım'ın genel başkan adayı olarak gösterilmesine ilişkin sorularını cevapladı. Düşüncelerini daha önce kamuoyuyla paylaştığını hatırlatan Kocaoğlu, gelişmelerin İzmir ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

"DİLEĞİMİZ GERÇEKLEŞTİ"
Yıldırım'ın İzmir milletvekili olmasının kente avantaj sağlayacağını belirten Kocaoğlu, şunları kaydetti: "Bir İzmir milletvekilinin ve bunun da Binali Yıldırım olması konusunda daha önce bir beyanatımız olmuştu. O çerçevede yazıldı çizildi. Bugün de bizim dileğimiz gerçekleşti. Binali Yıldırım ve ailesine sağlık ve başarılar diliyorum. Ülkemiz ve İzmir’e yapacakları hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Zor, sorumluluğu olan bir görev. Ülkemiz, milletimiz ve şahsı için hayırlı olsun diliyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: ensonhaber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...