Antep'te kendini patlatan canlı bombanın parçaları etrafa sıçradı

Düzenleyen:
Antep'te kendini patlatan canlı bombanın parçaları etrafa sıçradı

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'te DAEŞ'e ait hücre evi baskının da kendini patlatan canlı bombanın parçaları, yüzlerce metre ötede çatı ve balkonlara sıçradı.

Gaziantep'te polisin DAEŞ'e ait hücre evine yaptığı baskında kendini patlatan canlı bombanın parçaları, yüzlerce metre uzağa fırladı. Polis canlı bombaların parçalarını çatı ve ağaçlardan toplarken, bölgedeki vatandaşlar yaşanan olay nedeniyle tedirginlik yaşıyor.

"KENDİNİ PATLATAN TERÖRİSTİN KARDEŞİ YAKALANDI, 1 POLİS HAFİF YARALANDI"

Dün akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Çağlayan Mahallesi Berber Mustafa Sokak'ta bulunan DAEŞ'e ait hücre evine operasyon düzenlenmişti. Patlamada, terör örgütü DAEŞ'in sözde Gaziantep Emiri olduğu ileri sürülen Yunus Durmaz kendini patlatmış, ardından yaşanan çatışmada ise Yunus Durmaz'ın kardeşi Hacı Ali Durmaz olduğu ileri sürülen terörist, sağ olarak ele geçirilmişti. Olayda 1 polis ise hafif şekilde yaralanmıştı.

Antep'te kendini patlatan canlı bombanın parçaları etrafa sıçradı

VALİ: YUNUS DURMAZ DEĞİL

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, "Kendisini patlatan canlı bomba Yunus Durmaz değil, kendisini patlatan başka bir teröristtir. DAEŞ olduğunu biliyoruz. İsimlerle ilgili arkadaşlarımızın kanaati var fakat bunu şu anda söylememiz doğru değildir. Bunlar netleşince sizlere açıklayacağız" dedi.

Antep'te kendini patlatan canlı bombanın parçaları etrafa sıçradı

CANLI BOMBANIN PARÇALARI EVLERİN ÇATI VE BALKONLARINA SIÇRADI

Sabah gün ağarınca patlama ve çatışmanın izleri ortaya çıkarken, canlı bombanın parçalarının ise yüzlerce metre uzağa dağıldığı görüldü. Canlı bombanın parçaları patlamanın meydana geldiği sokağın bir kaç sokak ilerisindeki evlerin çatı ve balkonlarına saçıldı. Ekipler, patlamanın şiddetini gösteren parçaları olay yerinin yüzlerce metre uzağından toplandı. Parçaları gören vatandaşlar ise canlı bombaya ait olduğuna inanamadı.

Antep'te kendini patlatan canlı bombanın parçaları etrafa sıçradı

VATANDAŞLAR BÜYÜK KORKU YAŞADI

Olayın yaşandığı Çağlayan Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar ise gece saatlerinde meydana gelen olayı anlattı. Patlama sesiyle irkildiklerini belirten vatandaşlar, olay esnasında büyük korku yaşadıklarını belirtti. Patlama ve sonrasındaki çatışmalar dolayısıyla çok korktuklarını, çocukların sabaha kadar korkudan uyuyamadıklarını belirten vatandaşlar, "Böyle olaylardan dolayı çok tedirgin oluyoruz. Böyle giderse, biz buralarda yaşayamayız artık herhalde" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...