Dağlıca'da PKK'ya büyük darbe!

Düzenleyen:
Dağlıca'da PKK'ya büyük darbe!

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın, bahar eylemleri hazırlığı çerçevesinde Hakkari'de silah ve mühimmat depoladığı cephaneleri ve Hilti matkap ile kayaları oyarak yaptığı Doçka mevzileri imha edildi.

Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen 'Şehit Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil Operasyonu'nda yapılan arazi arama tarama faaliyetleri esnasında, Gevanakurki Tepe bölgesinde PKK'lı teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi.

PKK CEPHANELİĞİ PATLATILDI

'Şehit Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil Operasyonu'nda yapılan aramalarda; 1 Biksi Makineli Tüfek, 2 RPG-7 Roket Atar, 37 el bombası, 8 roketatar mühimmatı, 1373 Kaleşnikof fişeği, 535 Doçka fişeği, 180 Biksi fişeği, 1000 fünye, 12 Kaleşnikof şarjörü, ele geçirildi.

Dağlıca'da PKK'ya büyük darbe!

BAHAR HAZIRLIĞI İÇİNDELER

Ayrıca kayaların oyularak mevzi yapımında kullandıkları 2 Hilti ile bol miktarda yaşam malzemesi de dikkat çekti. Kayaları Hilti oyarak yaptıkları Doçka mevzileri ve ele geçirilen silah ve mühimmatın, PKK'lı teröristlerin bahar dönemi için hazırlık içerisinde olduklarını ortaya koyduğu belirtildi.

Dağlıca'da PKK'ya büyük darbe!

MEVZİLER ANCAK AĞIR SİLAHLARLA ATEŞ ALTINA ALINABİLİYOR

Kayaların içindeki mevziler, ancak ağır silahlar veya hava unsurları tarafından ateş altına alınabiliyor. Bu da bölgedeki yürütülen terörle mücadelenin zorluklarını gösteriyor.

Dağlıca'da PKK'ya büyük darbe!Dağlıca'da PKK'ya büyük darbe!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...