Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Partili eski vekil, öldürülen eski eşini toprağa verdi

Düzenleyen:
AK Partili eski vekil, öldürülen eski eşini toprağa verdi

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da Behiye Güçlü sevgilisi Ramazan Yıldız tarafından, kurşunlanarak öldürüldü. Güçlü'nün cenazesine eski eşi Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı da katıldı.

AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı'nın öldürülen eski eşi İnegöl'de toprağa verildi.

DAHA ÖNCE ARACINI TARADI

Eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı'nın bir süre önce boşandığı Behiye Güçlü, daha önce aracını silahla tarayan ve şikayetçi olmadığı Ramazan Yıldız ile dün Osmangazi'nin Gündoğdu köyünde bir araya geldi.

ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

Yıldız, gönül ilişkisi olduğu öne sürülen Behiye Güçlü'yü kendisinden ayrılmak istemesi üzerine tabancayla öldürdü, ardından da aynı silahla kendisini vurup canına kıydı. Adli Tıp Kurumu'na gönderilen iki kişinin cenazesi, incelemenin ardından ailelerine teslim edildi.

ESKİ EŞİNE SON GÖREVİNİ YAPTI

Ramazan Yıldız tarafından öldürülen Behiye Güçlü'nün cenazesi memleketi olan İnegöl'e bağlı Akhisar Mahallesi'nde toprağa verildi. AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, eski eşinin cenazesine katılarak son görevini yaptı.

TABUTUNA OMUZ VERDİ

Güçlü, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Kızılcıklı, eski eşinin tabutunu omuzladı. Cenazeye Kızılcıklı'nın arkadaşı olan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...