Kucağında torunuyla Erdoğan'ın önüne çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kucağında torunuyla Erdoğan'ın önüne çıktı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Çaykur’a ait Ziraat Çay Bahçesi’nden, Gündoğdu Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Çay Fabrikası’na geçti.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sar ile yargı mensuplarının eşlik ettiği Erdoğan, fabrikayı gezerek çay üretimi ile ilgili bilgi aldı. Erdoğan, fabrika ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile ayrılırken vatandaşları selamladı, santraç takımı dağıttı.

Bu sırada kucağındaki 8 aylık torunu Atilla Çoruh ile otobüsün önüne doğru yürüyen Nimet İbuk’a korumalar müdahale etti. Korumaları gören Erdoğan, otobüsü durdurarak yanına çağırdığı kadına ne istediğini sorunca, 'fotoğraf çektirmek istiyorum’ cevabını aldı. Kucağında ağlayan torunu ile birlikte otobüse çıkarak Erdoğan ile fotoğraf çektiren İbuk, teşekkür ederek otobüsten indi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra da İyidere İlçesi’nde geçti ve buradaki bir otelde yargı mensupları ile birlikte yemeğe katıldı. Otele, 'İlk Başkan Rizeli Olacak’ yazılı afiş asıldığı gözlendi.
Kucağında torunuyla Erdoğan'ın önüne çıktıKucağında torunuyla Erdoğan'ın önüne çıktı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...