HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK'ya bir ağır darbe daha!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
PKK'ya bir ağır darbe daha!
Kaçak Sigara, Pkk, Terör, Pkk, Şemdinlibölücü Terör Örgütü, Darbe, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar devam ederken, güvenlik güçleri, örgütün önemli finans kaynaklarının başında yer alan kaçak sigaranın yurda girişini engellemek için yoğun mücadele yürütüyor. Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçesindeki operasyonlarda gümrük kaçağı 5 milyon paket sigara ele geçirildi.

 Operasyonlarda bir terörist etkisiz hale getirildi.Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar yoğun şekilde devam ederken, güvenlik güçleri, örgütün önemli finans kaynaklarından kaçak sigaranın yurda girişini engellemek için de çalışma yürütüyor.
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, kaçak yollardan yurda sigara getiren kaçakçılara yönelik operasyonlarda terör örgütü PKK'nın finans kaynağına büyük darbe vuruldu.Terör örgütü PKK, Irak ve İran topraklarında oluşturduğu sözde gümrük noktalarında, o ülkelerden yurda yasa dışı yollardan çay ve sigara getiren kaçakçılardan "vergi" adı altında haraç alıyor. Teröristlerin sözde "vergilendirme" adı altında zorla topladığı parayla örgüte finans sağlanıyor.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yüksekova ilçesine bağlı Onbaşılar, Çobanpınar, Armutlu köyleri ile Şemdinli ilçesine bağlı Bozyamaç köyünde gerçekleştirdiği operasyonlarda 5 milyon paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Bir terörist etkisiz hale getirildi
Güvenlik güçleri, Şemdinli kırsalında yürüttüğü operasyonda karşılaştığı teröriste "teslim ol" çağrısında bulundu.
Terör örgütü mensubu, silahla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi. Operasyonda teröristlere ait yaşam malzemesi de ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...