Hakkari'de ele geçirildi 4 milyon 760 bin...

Düzenleyen:
Hakkari'de ele geçirildi 4 milyon 760 bin...

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde yapılan operasyonlarda, 4 milyon 760 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralarla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'nın kaçakçılıkla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarla ilgili Hakkari Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Yüksekova ve Şemdinli'de yapılan operasyonlarda yurda kaçak yollarla getirildiği belirlenen 4 milyon 760 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi: "İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen toplum destekli güvenlik hizmetleri kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; 22 Mayıs 2016 günü İlimiz Yüksekova ve Şemdinli ilçelerindeki bazı köy ve mezralarındaki ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda toplamda 4 milyon 760 bin paket kaçak sigara ve 540 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak 7 kişi gözaltına alınmış olup, adli tahkikat devam etmektedir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...