Müezzinoğlu: Hedeflere kilitlenmiş bir siyasi misyonun mensuplarıyız

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Müezzinoğlu: Hedeflere kilitlenmiş bir siyasi misyonun mensuplarıyız

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu, "İsimleri tartışmak yerine hedeflere kilitlenmiş bir siyasi misyonun mensuplarıyız. Sağlıkta da hedefleri olan bir ülkeyiz, bakanlar aracıdır." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, "İsimleri tartışmak yerine hedeflere kilitlenmiş bir siyasi misyonun mensuplarıyız. Sağlıkta da hedefleri olan bir ülkeyiz, bakanlar aracıdır. O hedeflere yürümekte de inşallah Recep Akdağ bakanımız bundan sonra tekrar en hızlı şekilde o hedefe sağlık camiasını götürecektir." dedi.

Müezzinoğlu, AK Parti Genel Merkez girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasetin, millete hizmet alanı olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığı görevi konusunda Recep Akdağ ile halef-selef olduklarına atıfta bulunan Müezzinoğlu, siyasetin her boyutunda çalıştığını belirterek, "İlçe teşkilatlarından il başkanlığına, İstanbul, Edirne, Bursa milletvekilliğinden teşkilat başkan yardımcılığına, Sağlık Bakanlığına, şimdi de Genel Başkan Yardımcılığı görevine geldim. Bu makamların hepsi gelip geçici makamlar. Önemli olan, bu ülkeye ve bu millete olan sorumluluklarımızı yerine getirebilmek." diye konuştu.

Müezzinoğlu, kendisini her daim bu ülke ve millete borçlu hissettiğini ifade ederek, sorumluluk üstlenen başta kendisi olmak üzere tüm bakan ve parti kademelerine başarılar diledi.

Önlerinde önemli bir süreç bulunduğunu dile getiren Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Rabbim ömrümün sonunda bu millete borcumu ödemiş bir vatandaş olarak bu dünyadan göçmeyi nasip etsin. Millet, hizmet bekliyor. İsimleri tartışmak yerine, hedeflere kilitlenmiş bir siyasi misyonun mensuplarıyız. Sağlıkta da hedefleri olan bir ülkeyiz, bakanlar aracıdır. O hedeflere yürümekte de inşallah Recep Akdağ bakanımız bundan sonra tekrar en hızlı şekilde o hedefe sağlık camiasını götürecektir. Kendisiyle yarın devir teslim yapacağız. Şimdiden tebrik ediyorum kendisini. Bu ülkenin, bu milletin yarınları bugünden daha güzel olacak, buna inanıyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...