Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan Bakanlar Kurulu ile ilgili ilk yorum

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Bakanlar Kurulu ile ilgili ilk yorum

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabineyle ilgili konuştu. Erdoğan "Siyasette azmi olan boşta kalmaz. Hizmet için kendilerine bir görev düşer. Önümüze bir liste getirdiler, üzerinde çalışmamı yaptım. Yarın ilk Bakanlar Kurulu toplantısını birlikte yapacağız. Yeni kabineye başarılar diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İnsani Zirvesi'nde BM Genel Sekreteri ile ortak basın toplantısı düzenledi. Yeni hükümete ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

"Siyasette azmi olan boşta kalmaz. Hizmet için kendilerine bir görev düşer. Gece geç saatlere kadar Sayın Başbakanımız'ın getirmiş olduğu liste üzerinde çalışmalarımı yaptım ve bu sabah da onayımı verdim. Kabinede 9 arkadaşımızın değişimi söz konusu oldu. Bugüne kadar bu hizmeti vermiş arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Şu anda zaten yine bir kısmı çok daha farklı görevlerde istihdam ediliyor, edilecek. Bakan olmayabilir. Bir kısmı partinin değişik yerlerinde yer alır, parlamentoda yer alır. Siyasette kimse boş kalmaz. Yeter ki bir dava adamı olarak baksın. 

İLK TOPLANTI YARIN 

Böyle baktığı zaman zaten bu ülkeye hizmette kendilerine de bir görev düşecektir. Adama iş mantığıyla değil işe adam mantığıyla yaklaşmaktır esas olan.Yarın ilk Bakanlar Kurulu toplantısını birlikte yapacağız. Yeni kabineye başarılar diliyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...