HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cübbeli Ahmet: Kızımın gelinlik giymesine rızam yoktur

Düzenleyen: /
Cübbeli Ahmet: Kızımın gelinlik giymesine rızam yoktur
Cübbeli, Cübbeli Ahmet Hoca, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızı Yüsra Ünlü’nün düğün töreninde gelinlik giymesine asla razı olmadığını söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızı Yüsra Ünlü'nün düğününe ilişkin eleştirilere cevap verdi. Cübbeli Ahmet Hoca, "Kızımın gelinlik giymesinden asla razı olmadım" ifadelerini kullandı. 
Kendi sosyal medya hesabından kızı Yüsra Ünlü'nün Bolulu iş adamı Esat Palazoğlu ile hayatını birleştirdiği düğün törenine ilişkin eleştirilere yanıt veren Cübbeli Ahmet Hoca, şu açıklamaları yaptı: 

''BECEREMEDİK, ACİZ KALDIK''

"Malum bir düğünümüz oldu, kızımızı evlendirdik. Bu hususta ileri geri yorumlar olduğu haberini aldım. Bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim. Benim açık sözlü olduğumu, hakkı söylemekten imtina etmediğimi bilirsiniz. Tabii biz erkek tarafı değiliz. Düğünün tertibi erkek tarafına ait idi. Onlar da ellerinden gelen en mükemmeli olsun diye gayret ettiler. Benim müdahale edemediğim durumlar oldu. Tesettür şekilleri farklıdır fakat bizim şehir kılığında çarşaf kullandığımızı biliyorsunuz. Tabii laf geçmiyor. Kızlarımızın bazısı çarşaf giyiyor, bazısı giymiyor. Beceremedik aciz kaldık. Mum dibine ışık vermek misali, insan kendi çocuğunu yönetmekten aciz kalıyor. Bu düğünde dedik kadın erkek ayrı olsun. Bunu şart koştuk. Tamam dediler. Fakat bizim kızın bu şekil gelinlik giymesinden asla razı olmadım." 

''O TARAFA BİLE DÖNMEDEN DUA ETMEK DURUMUNDA KALDIM''

Düğün töreninde dua yapmaya çağrıldığını hatırlatan Cübbeli Ahmet Hoca, "Dua etmeye çıktım fakat o tarafa bile dönmeden sırtımı vererek mahmur şekilde dua etmek durumunda kaldım. Yağmur nedeniyle düğün dışarıda olamayınca son dakika içeri alındı. Ben tabii pek takip edemiyorum. Hadisi şerifler okundu, Kur'an-ı Kerim tilaveti oldu. Kaside ve ilahiler okundu.

"İÇKİ OLUR MU ALLAH MUHAFAZA"

Fakat yorumlar iftira boyutuna varacak kadar. Kokteyl mi varmış, içki mi varmış gibi haşa. İçki olur mu Allah muhafaza. Tabii fitneciler durmadı. Kızımın gelinlik giymesinden de rahatsız oldum, nikahın orada kıyılmasını da istemedim ama sözümüz tutulmadı. Yani diyeceğim biz aciz kaldık. Ben bir kızın gelinlik giymesine asla razı olmam, kızım da olsa bu yanlıştır" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...