Tuzla’da kimyasal panik, zehirlenen işçiler var!

Düzenleyen:
Tuzla’da kimyasal panik, zehirlenen işçiler var!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Tuzla’da, bir jilet fabrikasında bozulan makineyi tamir etmeye çalışan 3 işçi, kimyasal madde sızıntısı nedeniyle zehirlendi. Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi tarafından fabrikadan alınan işçiler, tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saatlerinde Tuzla İstasyon Mahallesi’nde bir jilet fabrikasında meydana geldi. Fabrikada çalışan 3 işçi, kimyasal madde içeren bir makinede yaşanan arızayı gidermek için çalışmaya başladı. Bu sırada makineden sızan kimyasal madde, işçilerin üzerine geldi. Sıvıdan etkilenen Hasan Erden, Sefer Çakıroğlu, Seyidahmet Acar isimli işçiler fenalık geçirdi. Durumu fark eden diğer işçiler, sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) sevk edildi. Yapılan ilk incelemenin ardından 3 işçi, UMKE tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan işçiler, dekontaminasyon ünitesinde yapılan dezenfekte çalışmalarının ardından karantinaya alındı. İşçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...