Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım Dürümlü mezrasına gitti

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım Dürümlü mezrasına gitti

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindeki heyet helikopterle, 12 Mayıs tarihinde terör saldırısı sonucu 16 köylünün hayatını kaybettiği Tanışık köyü Dürümlü mezrasına hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım 558 milyon tutarındaki 116 projenin açılışını yapmak üzere öğle saatlerinde Diyarbakır’a geldi. Cumhurbaşkanı ve Başbakan projelerin açılışını yaptıktan sonra Diyarbakır’da bir otelde Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Ağırlıklı olarak terör konularının konuşulduğu toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım ve beraberindeki heyet otelden karayolu ile 7. Kolordu Komutanlığı helikopter pistine giderek 7 helikopter eşliğinde Tanışık köyü Dürümlü mezrasına hareket etti. Erdoğan, Yıldırım ve beraberindeki heyeti 4 helikopter taşırken, güzergah boyunca heyet 3 koruma helikopteri eşliğinde köye gitti.

ERDOĞAN 6-7 EKİM KOBANİ OLAYLARINDA ÖLDÜRÜLEN BÖRÜ VE ARKADAŞLARININ AİLELERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan otelde 6-7 Ekim Kobani olaylarında hayatını kaybeden Yasin Börü ve arkadaşlarının aileleri ile bir süre görüştü. STK toplantısı esnasında ailelerle özel görüşen Erdoğan’ın ailelerin sorun ve sıkıntılarını dinlediği belirtildi. Erdoğan’ın, Yasin Börü’nün annesi Hatice, babası Fikri Börü ile aynı olayda hayatlarını kaybeden Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz ve Hüseyin Dadak’ın babası Öztekin Dakak ile basına kapalı bir süre görüştükten sonra otelden ayrıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...