Kılıçdaroğlu: Ermeni oyunlarına gelmeyin

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu: Ermeni oyunlarına gelmeyin

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Federal Meclisi’nde yapılması planlanan 1915 olaylarına ilişkin oylama girişiminin durdurulması için Başbakan Angela Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel, CSU Genel Başkanı Horst Seehofer, Yeşiller eş başkanları Simone Peter ve Cem Özdemir’e mektup gönderdi.

Kılıçdaroğlu, mektubunda, Ermeni tezlerine destek veren provokatif teşebbüsün durdurulması çağrısında bulundu. CHP lideri, “Bunun Türkiye-Almanya ilişkilerine muhtemel olumsuz yansımaları olmasından ve telafisi mümkün olmayan zararlara yol açmasından derin endişe duyuyoruz. Hiç şüphesiz tarihi yazmak ve yorumlamak, parlamentoların görevi değildir ve olmamalıdır” ifadesini kullandı. 

'Cübbeni çıkar siyasete gir!..'

Bakırköy Botanik Parkı’nda sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, yüksek yargı mensuplarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kırşehir’deki konuşmasını alkışlamasına değinerek, “Kendilerini iktidar partisine yakın görebilirler ama cübbelerini çıkarmaları lazım” dedi. 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...