Engelleri aşacak azme sahibiz

Düzenleyen:
Engelleri aşacak azme sahibiz

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AB Bakanı Ömer Çelik, AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans’la özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Timmermans, görüşmenin ardından Twitter hesabından, “Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve AB Bakanı Çelik’le yapıcı ve verimli görüşmelerimiz oldu. Vize serbestisi ile ilgili geriye kalan son engelleri aşmak için ortak kararlılık söz konusu” açıklamasında bulundu. Timmermans, önümüzdeki hafta AB’nin Ankara’ya teknik bir ekip göndereceğini ve görüşmelere devam edileceğini ifade etti. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre ise, Türkiye ve AB’den uzmanların gelecek hafta bir araya gelerek izlenecek yol haritasını belirlemeleri, ardından bakanlar Çavuşoğlu ve Çelik’in, Timmermans ile tekrar bir araya gelmeleri kararlaştırıldı. Görüşmede, üzerinde görüşülen ve uzlaşılan konular hakkında liderler seviyesinde bir araya gelinebileceği konusu da ele alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...