Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TSK: Irak'ın kuzeyinde 6 hedef imha edildi

Düzenleyen:
TSK: Irak'ın kuzeyinde 6 hedef imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Sinath-Haftanin bölgesine dün gerçekleştirilen hava harekatında bölücü terör örgütüne ait iki, bu sabah Metina bölgesine yönelik hava harekatında ise dört hedefin ateş altına alınarak imha edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığından, dün Irak'ın kuzeyindeki Sinath-Haftanin bölgesine düzenlenen hava harekatında bölücü terör örgütü PKK'ya ait 2, bu sabah Metina bölgesine yönelik hava harekatında da 4 hedefin imha edildiği bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait savaş uçaklarıyla 08.30-08.40 saatlerinde Metina bölgesine hava harekatı düzenlendi. Harekatta silah mevzisi, sığınak, barınak ve mağaranın bulunduğu belirlenen 4 hedef ateş altına alınarak imha edildi. 

Öte yandan, istihbarat üzerine dün de 14.15-14.45 saatlerinde Sinath-Haftanin bölgesine hava harekatı gerçekleştirildi. 

TSK'ya ait savaş uçaklarıyla düzenlenen harekatta silah mevzisi ve sığınak olduğu belirlenen iki hedef imha edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...