Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tavşanlı ilçesi sokağa döküldü

Tavşanlı ilçesi sokağa döküldü

GÜNDEM Haberleri

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yapımı devam eden TOKİ konutlarında bayrak yakıldığı iddiası ilçede gerginliğe neden oldu.

Bayrak yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 inşaat işçisinin suçlamaları kabul etmediği ve bayrağın kaynak çalışması sırasında sıçrayan kıvılcımdan alev aldığını söyledikleri öğrenildi. Bu sırada olayı öğrenen 500 dolayında ilçe sakininin polis amirliği önünde toplanması üzerine Kütahya'dan takviye çevik kuvvet ekiplerin sevkedildi. Kalabalığın bekleyişi sürüyor. Dağçeşme Mahallesi'deki TOKİ konutları inşaatında çalışan bir grup işçi, akşam saatlerinde inşaatta yanmış bir Türk Bayrağı buldu. İşçiler, bayrağı Doğu ilerinden gelen 3 işçinin yakmış olabileceği iddiasında bulundu. Durumun polise bildirilmesinin ardından 3 işçi şüpheli olarak gözaltına alındı. Tavşanlı Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen işçilerin suçlamaları kabul etmediği ve inşaatta asılı olan Türk Bayrağı'nın kaynak çalışması yapılırken sıçrayan kıvılcımla alev aldığını öne sürdükleri öğrenildi.

Tavşanlı ilçesi sokağa döküldü

Bayrak yakıldığını duyan ilçe sakinlerinden bazıları TOKİ konutların bulunduğu yere gitti. TOKİ konutlarına Türk bayrakları asan yaklaşık 500 kişi daha sonra Tavşanlı Polis Merkezi Amirliği önüne geldi. Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu da Polis Merkezi Amirliği önüne gelerek kalabalığa dağılmaları konusunda uyarıda bulundu. Kalabalığın dağılmamakta direnmesi üzerine Kütahya'dan takviye çevik kuvvet ekibi ilçeye sevk edildi. Takviye ekipler, Tavşanlı Polis Merkezi Amirliği çevresinde güvenlik önlemi alırken, kalabalığın bekleyişi sürüyor. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...