Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu

Düzenleyen:
Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Hevsel Bahçelerinde son bir haftada gerçekleştirilen hava destekli operasyonlarda, yaklaşık 100 tarlada arama yapıldı. Operasyonda ele geçirilen 500 bin kök Hint keneviri imha edildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde UNESCO Dünya Kültürü  Mirası listesinde yer alan Hevsel Bahçelerinde bir hafta içerisinde düzenlenen  operasyonlarda, 500 bin kök Hint keneviri ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  son bir hafta içinde iki kez arama yaptıkları Hevsel Bahçelerinde yeniden  operasyon gerçekleştirmek için Narkotik Şube Müdürlüğünde toplandı.

Hazırlıkların ardından elde edilen bilgiler doğrultusunda UNESCO Dünya  Kültürü Mirası listesinde yer alan Hevsel Bahçelerine geçen özel hareket  timlerinin de bulunduğu güvenlik güçleri, havadan helikopter desteğiyle 40  bahçede arama yaptı. Bahçelerde ekili 250 bin kök Hint kenevirini toplayan  ekipler, daha sonra söz konusu yerde kenevirleri imha etti.Operasyon sırasında bölgede bulunan 3 şüphelinin kimlik bilgileri  sorgulandı.Bir hafta içerisinde 450 polisin katılımıyla gerçekleştirilen üç  operasyonda, yaklaşık 100 tarlada arama yapıldığı, 500 bin kök Hint keneviri ele  geçirildiği belirtildi.Öte yandan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri de  operasyona katıldı.

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu

 
 
 
Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...