Kurtarma operasyonu filmleri aratmadı

Düzenleyen:
Kurtarma operasyonu filmleri aratmadı

GÜNDEM Haberleri

Bingöl'de ormanlık alanda bacağı kırılan Abdulmutalip Argunağa, bulunduğu bölgeden çıkarılıp, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulans helikopterle hastaneye götürüldü.

Bingöl'ün Aşağıköy'ünde ormanlık alanda düşüp bacağı kırılan 38 yaşındaki Abdulmutalip Argunağa, bulunduğu bölgeden UMKE ekipleri tarafından çıkarıp, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulans helikopterle hastaneye götürüldü.

KAYALIKLARDAN DÜŞÜP BACAĞINI KIRDI

Bingöl'ün merkeze bağla Aşağıköy kırsal kesiminde giden Abdulmutalip Argunağa, kayalıklardan düşerek bacağını kırdı.

Cep telefonu ile 112 acil servisi arayıp yardım isteyen Argunağa'nın bulunduğu bölgeye ambulans ile UMKE ekipleri sevk edildi.

Kurtarma operasyonu filmleri aratmadı

EKİPLER 5 KM YÜRÜYEREK OLAY YERİNE ULAŞTI

Ancak yaralının bulunduğu bölgeye araçla ulaşım olmayınca, ekipler ellerindeki sedye ile 5 kilometre yürüyerek olay yerine ulaştı. UMKE ekipleri Abdulmutalip Argunağa'yı düştüğü yerden çıkarıp, ilk müdahalesini olay yerinde yaptı.

Karadan ulaşımın olmadığı bölgeye helikopter ambulans istendi. Dağlık alana gelen ambulans helikopter iniş yapamayınca ekipler, Argunağa'yı havadaki helikoptere güçlükle bindirdi.

Argunağa, helikopterle götürüldüğü Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...