İlker Başbuğ'dan Kozmik Oda Davası'yla ilgili olay itiraf

Düzenleyen:
İlker Başbuğ'dan Kozmik Oda Davası'yla ilgili olay itiraf

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Kozmik Oda Davası'yla ilgili süreçte Dönemin Başbakan'ı Erdoğan'ın kendilerine teklifini canlı yayında itiraf etti.

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, gündemi sarsacak bir itirafta bulundu.

ERDOĞAN'A RAHATSIZLIKLARINI İLETTİLER

Başbuğ, Bülent Arınç'a suikast iddiasının merkezine oturduğu Kozmik Oda Davası'nda, kozmik odanın aranması isteği üzerine kendisinin ve dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Işık Koşaner'in dönemin Başbakan'ı Erdoğan'la görüştüklerini, Erdoğan'ın ise kendilerine arama yapmak isteyen hakimle görüşmelerini teklif ettiğini söyledi.

HAKİM GÖRÜŞMEYE GELMEDİ

Teklifi olumlu karşıladıklarını söyleyen Başbuğ, dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Işık Koşaner, kendisi ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın arama yapmak isteyen hakimle görüşmek için bir araya geldiklerini söyledi. Ancak Başbuğ'a göre bu görüşmeye arama yapmak isteyen hakim gelmedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...