Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Her yerde aranan seri katil Atalay Filiz'in yeni görüntüsü ortaya çıktı

Düzenleyen:
Her yerde aranan seri katil Atalay Filiz'in yeni görüntüsü ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul ve Ankara'da 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'e ait olduğu belirtilen yeni görüntü ortaya çıktı.

Türkiye'nin dörtbir yanında aranan ve yurtdışına kaçmaya çalıştığı belirtilen seri katil Atalay Filiz'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. İstanbul Kaynarca'da güvenlik kamerasına takılan kişinin kaldırımda sırt çantasıyla yürürken tedirgin bir şekilde arkasına bakması dikkat çekiyor.

YUNANİSTAN'A MI KAÇTI?

En son gelen bilgilere göre Atalay Filiz'in İzmir'de görüldüğü iddia edilmişti. Polis Atalay'ın Yunanistan'a kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldüren ve daha sonra kayıplara karışan Atalay Filiz'in, 2013 yılında da, Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğünün ortaya çıkmasıyla, her yerde aranmaya başlanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...