Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Binali Yıldırım'dan Almanya'nın kararına ilk tepki

Düzenleyen:
Başbakan Binali Yıldırım'dan Almanya'nın kararına ilk tepki

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Almanya'nın sözde Ermeni soykırımı iddialarını kabul etmesini 'Türkiye bu kararı asla kabul etmiyor' sözleriyle karşıladı.

Başbakan Binali Yıldırım, Almanya'nın sözde Ermeni soykırımı iddialarını kabul etmesini 'Türkiye bu kararı asla kabul etmiyor. Geçmişimiz belli.Yüz kızartıcı bir şeyimiz yok' sözleriyle karşıladı. Almanya Büyükelçisi'nin Türkiye'ye geri çağrıldığını belirten Başbakan, yapılan istişareler sonrasında atılacak adımlara karar verileceğini söyledi.

Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

ALMANYA'NIN VERDİĞİ KARAR HATALI BİR KARARDIR

Türkiye'nin önemli bir müttefiki Almanya'da da Ermeni lobisinin kararını Alman Parlamentosu kabul etti. Bu karar hatalı bir karardır. Türk milletinin geçmişi bellidir. Bu millet, geçmişiyle övünen bir millettir, bizim geçmişimizde yüz kızartacak bir şey yoktur.

1 SANİYE BİLE TEREDDÜT ETMEYİZ

Tarihçilerin bile uzlaşamadığı bir yerde Almanya parlamentosunun kararı Türkiye'nin kabul edebileceği bir şey değildir. Türkiye'nin Almanya Büyükelçisini istişareler için geri çağırdık. Karar metnini gördükten sonra atılacak adımları atmakta 1 saniye bile tereddüt etmeyiz. Biz sadece Allah'ın önünde eğiliriz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...