Fatih'te 3 aracı kundakladılar

Fatih'te 3 aracı kundakladılar

GÜNDEM Haberleri

Fatih'te park halinde bulunan üç otomobil kimliği belirsiz kişilerce ateşe veridi. İki otomobil çevredeki vatandaşların müdahalesi ile söndürülürken, bir araç kullanılamaz hale geldi.

Olay saat 01.20 sıralarında Mimar Hayrettin Mahallesi, Abidin Daver Sokak içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokağa gelen kimliği belirsiz kişiler park halinde bulunan otomobillerin üzerine yanıcı madde dökerek, ateşe verdi. Araçları yakan saldırganlar sokaktan kaçarak uzaklaşırken, araçların yandığını gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.
Bu esnada sokakta araçların alev aldığını gören vatandaşlar sokağa çıkarak, yangına müdahale etti. Alev alan iki otomobildeki yangını söndürülürken, bir araçtaki yangın kontrol altına alınamadı. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri kundaklanan araçlarda soğutma çalışması yaptı. Olayda bir araç kullanılamaz hale gelirken, polis ekipleri de sokak başına şerit çekerek sokak içerisinde incelemede bulundu. Polis kundaklama olayına karışan saldırganların yakalanması için çevrede çalışma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...