Nusaybin'de hain sayısı azaldı

Düzenleyen:
Nusaybin'de hain sayısı azaldı

GÜNDEM Haberleri

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Mardin’in Nusaybin ilçesinde son 70 terörist köşeye sıkıştırıldı.

 İlçedeki operasyonun bir hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor. 
8 bin 500 asker ve polisin görev yaptığı ilçede, şu ana kadar 70 asker ve polis şehit oldu, 500’ün üzerinde güvenlik görevlisi ise yaralandı. Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Zeynelabidin ve Kışla Mahallelerinde bulunan hendek ve barikatların yüzde 97’sini temizledi. Söz konusu mahallelerde bulunan 471 barikat kaldırıldı, 46 hendek kapatıldı. Teröristlerce tuzaklanan bin 137 el yapımı patlayıcı imha edildi. 496 terörist de etkisiz hale getirildi. 
Öte yandan, operasyonun aralıksız olarak devam ettiği ilçede kalan 70 teröristin köşeye sıkıştırıldığı öğrenildi. Dört taraftan çember altına alınan ve çoğunluğunun dağ kadrosundan olduğu öğrenilen teröristlere sık sık “teslim ol” çağrısı yapılıyor. Teröristlerin kaçış güzergahları tutulurken, bulundukları alanlar ağır silahlarla ateş altına alınıyor.
1 ASTSUBAY ŞEHİT
Nusaybin’de bu gelişmeler yaşanırken gelen acı haber yüreğimizi yakıyor. Dünkü operasyonlar sırasında teröristlerce tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle 1 astsubay şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...