Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nusaybin şehidi Arif Çakır memleketine uğurlandı

Düzenleyen:
Nusaybin şehidi Arif Çakır memleketine uğurlandı

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit düşen Astsubay Üstçavuş Arif Çakır’ın naaşı, düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin’de, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen şehit düşen Astsubay Üstçavuş Arif Çakır için uğurlama töreni düzenlendi. 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Selen Kışlası’nda düzenlenen törene, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 7. Kolordu Komutanı İbrahim Yılmaz, Vali Ömer Faruk Koçak, diğer protokol üyeleri, şehidin yakınları ve silah arkadaşları katıldı. Naaşın getirilmesi ile başlayan tören şehidin öz geçmişinin okunmasıyla devam etti. Ardından İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun şehit için dua okudu. 
Tören, şehidin naaşının memleketi Ankara’ya uğurlanmasıyla sona erdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...