Kocaeli merkezli FETÖ operasyonunda 64 kişi adliyede

Düzenleyen:
Kocaeli merkezli FETÖ operasyonunda 64 kişi adliyede

GÜNDEM Haberleri

Koceli merkezli FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan, aralarında polisler ve işadamlarının da bulunduğu 64 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Koceli merkezli 7 ilde Fethullahçı Tererör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında polisler ve işadamlarının da bulunduğu 64 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 88 kişi hakkında yakalama kararı verilirken, 7 ilde düzenlenen operasyonla aralarında iş adamları ve polislerin de bulunduğu 64 kişi gözaltına alındı. Yurt dışında bulunan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ hakkında da yakalama kararı bulunurken, gözaltındaki 64 kişi, bu sabah adliyeye sevk edildi. Adliye önünde bekleyenler gözaltındaki yakınlarına alkışlarıyla destek oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...