HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Abdullah Gül'den Almanya'ya çok sert tepki

Düzenleyen: /
Abdullah Gül'den Almanya'ya çok sert tepki
Abdullah Gül, Gül Almanya, Haber

GÜNDEM Haberleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Alman Parlamentosu'nda oylanan sözde Ermeni yasa tasarısının kabulünü değerlendirerek, "Siyasi bir karar, Almanya'ya yakışmadı. Ayıp oldu" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Kemerburgaz'daki Hüseyin Şahin Camii'nde kıldı. Çıkışta basın mensuplarının Almanya ile ilgili sorularına cevap verdi.

Abdullah Gül'ün camiye gelmesi nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alındı. 11. Cumhurbaşkanı Gül'e, cami çıkışında vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

"SİYASİ BİR KARAR, HİÇ YAKIŞMADI"

Abdullah Gül, dün Alman Parlamentosu'nda oylanan sözde Ermeni yasa tasarısının kabulüne ilişkin soruya, "Siyasi kararlar. Meclislerde alınacak şey değil bu. Yanlış kararlar. Hele Almanya gibi Türkiye'ye ilişkileri çok olan bir ülkede, 3-4 milyon Türk'ün olduğu ve bunların bir kısmının Alman vatandaşı olduğu bir ülkeye bu hiç yakışmadı. Siyasi kararlar. Üstelik 100 yıl geçmiş. Belli ki daha önceden kararlaştırmışlar. Çok üzücü. Ayıp oldu" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...