Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan partililere ’gürültü’ fırçası

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan partililere ’gürültü’ fırçası

GÜNDEM Haberleri  / iHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir toplantıda kendisini dinlemeyip salonda gürültü çıkaran partililerini, "Arzu ediyorsanız salonu terk edebilirsiniz. Konuşmasını biliyoruz ama dinlemesini bilmiyoruz" sözleriyle uyardı.

Kentteki bir dizi ziyaret ve toplantının ardından "Adana Tarımına Sahip Çıkıyor" başlıklı panelde konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye genelinde üreticisinden tüccarına tarım otoriteleriyle görüşüp sorunlarını dinlediğini anlattı. Çukurova’yı "tarımın başkenti" olarak nitelendiren Kemal Kılıçdaroğlu, üreticinin alın terinin karşılığını alamadığını öne sürdü. Konuşmasını ekonomik verilerle sürdüren Kılıçdaroğlu, "Seçim yok ama biz geziyoruz. Biliyoruz ki üretici çok dertli" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sürdüğü sırada salondakilerin gürültüsü nedeniyle oluşan uğultudan rahatsız olan Kemal Kılıçdaroğlu partililerini, "Arzu ediyorsanız salonu terk edebilirsiniz. Konuşmayacaksınız. Konuşmasını biliyoruz ama en zor kısım, dinlemesini bilmiyoruz. Dinlemesini de öğreneceğiz. Bu kültürü yerleştirmek zorundayız. 20 kişi konuştu, dikkatle dinledim. 4,5 sayfa not aldım" ifadeleriyle uyardı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...