Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orhangazi Üniversitesi'ne kayyum atandı

Düzenleyen:
Orhangazi Üniversitesi'ne kayyum atandı

GÜNDEM Haberleri

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Orhangazi Üniversitesi ve iki öğrenci yurduna Bursa 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin kararı ile kayyum atandı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından paralel devlet yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında,Uludağ Kültür ve Eğitim Vakfı'na, bu vakfa ait Orhangazi Üniversitesi ve iki öğrenci yurduna Bursa 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin kararı ile kayyum atandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık Terör ve Örgütlü Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülmekte olan soruşturma dosyası kapsamında; soruşturmanın odağı konumunda bulunan Uludağ Kültür ve Eğitim Vakfı’na Bursa 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 03/06/2016 tarihli kararı ile Uludağ Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti adına tüm yetkileri kullanmak üzere kayyum ataması yapılmış, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri nezaretinde alınan güvenlik tedbirleri ile söz konusu mahkeme kararı Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevlileri ve kayyumlar tarafından vakıf yöneticilerine aynı gün tebliğ edilmiş, görevlendirilen kayyumlar vakıf yönetimini devralmışlardır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."Öte yandan, Orhangazi Üniversitesi’nin kaçak olduğu öne sürülen bazı bölümleri de bir süre önce Yıldırım Belediyesi tarafından mühürlenmişti.

Orhangazi Üniversitesi'ne kayyum atandı

Orhangazi Üniversitesi'ne kayyum atandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...