Cübbeli Ahmet Hoca'nın unutamadığı Muhammed Ali anısı

Düzenleyen:
Cübbeli Ahmet Hoca'nın unutamadığı Muhammed Ali anısı

GÜNDEM Haberleri

Cübbeli Ahmet Hoca, bu sabaha karşı hayata gözlerini yuman efsanevi boksör Muhammet Ali'yle ilgili anısını takipçileriyle paylaştı.

ABD'li efsanevi boksör eski ağır sıklet dünya şampiyonu Muhammed Ali tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cübbeli Ahmet Hoca da Muhammed Ali İle 80'lerde Mekke'de Tavaf hatırasını anlattı. Efsane boksörün kendisini yanına çağırdığını belirten Cübbeli, "Kafam kadar eli vardı" dedi.

"HANİ KARŞISINDAKİ DE GAVUR"

Cübbeli, efsan boksörle arasında geçen diyaloğu şöyle anlattı: "Siyah beyaz televizyonların yeni çıktığı dönem. Maç geceyarısı oldu. Hacılar hocalar da kilitlendi. Halbu ki boks haram. Muhammed Ali Müslüman olmuş falan ya, hani karşısındaki de gavur. Bizim Müslümanlar vursun, devirsin istiyor. Muhammed Ali dünya çapında meşhur, beni o zamanlar yeni yeni tanıyorlar.

"HERKES TAVAF ALANINA GELDİ"

Bir keresinde Muhammed Ali bir gelişiyle herkes tavaf alanına geldi. Ben de gideyim dedim. Yaklaştırmıyorlar. Beni gördü, işaret etti. Gittim, kafam kadar eli vardı."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...