Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aynı aileden 6 kişi can verdi, kahreden detay!

Düzenleyen:
Aynı aileden 6 kişi can verdi, kahreden detay!

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır - Şanlıurfa karayolunda bu sabah meydana gelen trafik kazasında menfeze yuvarlanan minibüsteki aynı aileden 3’ü çocuk 6 kişi yaşamını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı. Kaza sonrası bu detay yürekleri parçaladı...

Kaza, Diyarbakır- Şanlıurfa karayolunun 30’uncu kilometresindeki, Karayakup Köyü yol ayırımında bugün saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Salar ailesi fertlerini taşıyan 30 E 1073 plakalı minibüs, sürücü 24 yaşındaki Sadık Salar’ın henüz bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yol kenarındaki menfeze uçtu.

6 ÖLÜ, 4 YARALI
Hurdaya dönen minibüste bulunan 10 kişiden sürücü Sadık Salar ile aile fertlerinden 3’ü çocuk 5 kişi daha kaza yerinde öldü. Salar ailesi fertlerinden ağır yaralı 4 kişi de kaza yerine gönderilen ambulans helikopter ve diğer ambulanslarla Diyarbakır’daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. İlk belirlemelere göre sürücünün direksiyon başında uyuklamasının neden olduğu sanılan kazada, minibüste bulunan ve parçalanan ev eşyası, gıda maddeleri, bisiklet, çocuk mamaları, oyuncaklar geniş bir alana saçıldı. Kaza yerinde savcının yaptığı incelemenin ardından Hakkari nüfusuna kayıtlı ölenlerin ve yaralananların kimlik tespiti işlemleri başlatıldı.

YASAĞIN KALKTIĞI YÜKSEKOVA’YA DÖNÜYOLARDI
Kazada ölen ve yaralanan Sağlar ailesinin fertlerinin Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne 6 kilometre uzaklıktaki Aşağı Güveç Köyü’nde yaşadıkları ortaya çıktı. Yüksekova’da kazılan hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için 13 Mart’ta sokağa çıkma yasağının getirilmesiyle birlikte Salar ailesinin Hatay’ın Dörtyol İlçesi’ndeki yakınlarının yanlarına gittikleri belirtildi. Ailenin Yüksekova’da sokağa çıkma yasağının 30 Mayıs günü saat 06.00 ile 20.00 arasında kaldırılmasının ardından ilçedeki evlerine dönmek üzere Dörtyol’dan minibüsle evlerine gitmek üzere yola çıktıkları ortaya çıktı. Kaza, Salar ailesinin oturduğu Yüksekova’nın Aşağı Güveç Köyü’nde büyük üzüntüye neden oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...