Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üç ülkenin komandolarından dev tatbikat

Düzenleyen:
Üç ülkenin komandolarından dev tatbikat

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığından 6-12 Haziran tarihlerinde Azerbaycan, Bulgaristan ve Gürcistan komando birliklerinin katılımı ile "birleşik bir komando tatbikatı düzenleneceği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından, 6-12 Haziran tarihlerinde Azerbaycan, Bulgaristan ve Gürcistan komando birliklerinin katılımı ile birleşik bir komando tatbikatı düzenleneceği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, teröristle mücadelede birliklerin eğitim ihtiyacını karşılayan Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığınca 6-12 Haziran tarihlerinde Bulgaristan, Gürcistan ve Azerbaycan komando birliklerinin katılımıyla birleşik bir komando tatbikatı icra edileceği belirtildi.

Tatbikata Türkiye'den, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı ve Kara Havacılık Komutanlığından unsurların katılacağı ifade edildi.

Tatbikatın amacı, "ülkelerin komando birlikleri arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, birlikte çalışabilirliği geliştirmek" olarak açıklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...