Emniyet'te Atalay Filiz seferberliği

Düzenleyen:
Emniyet'te Atalay Filiz seferberliği

GÜNDEM Haberleri

Üç kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz'i bulmak için, İstanbul’dan 5, Ankara’dan 2 olmak üzere toplam 7 özel ekip oluşturuldu.

Üç sene önce Ankara’da Göktuğ Demirarslan, ardından da Rus sevgilisi Elena Radchikova‘yı öldürüp kaçtığı düşünülen Filiz’in ormanlık alanda kamp yaptığı belirlenmişti.

Hürriyet'in haberine göre; ekipler, Filiz’in en son İzmir’de çantalarla görüntülenmesi üzerine, kamp malzemesi taşıyor olabileceği ihtimaliyle arazi aramasına da başladı.

HELİKOPTER DESTEĞİ

Salı gününden bu yana binlerce ihbarın dışında izine rastlanamayan Atalay Filiz’in kırsalda kamp yaparak saklanması ihtimali üzerine, İzmir’de polis helikopterleri destekli detaylı arazi arama çalışması yapıldı.

Seferihisar, Çeşme ve Buca’ya yoğunlaşılsa da Filiz ile ilgili bir bulguya ulaşılamadı. Özellikle İzmir Emniyeti’ne dün de ihbar yağdı. Kimi Çeşme’ye otostopla giderken başında bandana ile gördüğünü söyledi, kimi kıyafet değiştirip gözlük taktığını iddia etti. Ekipler tüm bu ihbarları yerinde değerlendirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...