Gaziantep'te DAEŞ operasyonu, gözaltılar var

Düzenleyen:
Gaziantep'te DAEŞ operasyonu, gözaltılar var

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'in Nizip ilçesinde terörle mücadele şube ekiplerince terör örgütü DAEŞ'e yapılan operasyonda örgütün sözde sınır sorumlusu olan 3 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, ''DAEŞ terör örgütünün ülkemize yönelik faaliyetleri ve olası terör eylemlerinin önlenmesi amacıyla İlimiz Nizip İlçesinde yapılan çalışmalar kapsamında, DAEŞ terör örgütünün sınır sorumlusu olan (E.K.), (D.B.)'nin eşi (Ş.B.) isimli şahsın Suriye 'den ülkemize illegal olarak geldiği yönünde alınan istihbari bilgiler üzerine yapılan çalışmalar sonucunda 02.06.2016 günü Nizip Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yakalanmıştır. Yakalanan şüpheli şahıs hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 03.06.2016 günü sevk edildiği adli makamlarca hakkında adli kontrol kararı verilmiştir'' denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...