HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

FSM Köprüsü’nde korkunç olay!

Düzenleyen: /
FSM Köprüsü’nde korkunç olay!
Fsm, Fsmde İntihar, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haber

GÜNDEM Haberleri

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde korkulukların arkasına geçerek intihara teşebbüs eden şahsın elindeki bıçağı sağa sola sallaması, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

Polis ekipleri tarafından ikna edilen şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde korkulukların arkasına bir şahsın geçtiğini gören çevredeki sürücüler, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Köprü Koruma Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şahsı ikna etmek için çalışmalara başladı. Ancak şahsı ikna edemeyen polis, elinde bıçak da olduğunu görünce durumu müzakereci polise bildirdi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelerek ikna çalışmalarına başlayan müzakereci polis, çalışmalara başladı.

ELİNDEKİ BIÇAKLA KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI
İntihara teşebbüs eden şahsın bu esnada elindeki bıçağı sağa sola sallaması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çevredeki polisler şahıstan uzak bir yerde önlem alarak beklerken, müzakereci polis ise şahsı güvenli bir mesafeden ikna etmeye çalıştı. Olay nedeniyle TEM Ankara istikametinde trafik yoğunluğu meydana geldi. Müzakereci polisin yaklaşık 1 saatlik ikna çalışması sonucu şahıs ikna edilerek bulunduğu yerden alındı. Polis aracına bindirilen şahısŞ ifadesi alınmak üzere Köprü Koruma Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...