Olay yeri boşatıldı, kontrollü patlama yapıldı

Düzenleyen:
Olay yeri boşatıldı, kontrollü patlama yapıldı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet polisine yönelik bombalı saldırının yapıldığı bölgedeki bir araçta bulunan şüpheli çanta, tedbir gereği kontrollü şekilde patlatıldı. Patlamada 7 polis şehit olurken 4 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 3'ü ağır 36 kişi de hastanede tedavi altında.

Beyazıt Vezneciler’de çevik kuvvet polislerini taşıyan polis otobüsüne yapılan bombalı saldırının meydana geldiği alanın boşaltılması için cami hoparlöründen anons yapıldı. Anonsta, "Kontrollü olarak patlatma yapılacaktır. Bu sebepten dolayı görevlilerimiz dikkatli olsunlar, sivillerimiz de lütfen emniyet görevlilerimizin ikazlarına uyarak çalışmalarına yardımcı olsunlar" denildi.

ŞÜPHELİ ÇANTA PATLATILDI

Vatandaşlara, saldırının düzenlendiği çevik kuvvet aracının karşısındaki şüpheli araçta kontrollü patlama yapılacağı uyarısında bulunan ekipler, caddeyi boşalttı.      

Daha sonra özel kıyafetli bomba imha uzmanı, araç içindeki şüpheli çantayı fünyeyle patlattı.  Araçta herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadığı belirlendi.

Olay yeri inceleme ekipleri ve bomba imha uzmanlarının bölgedeki çalışmaları sürüyor.      


Olay yeri boşatıldı, kontrollü patlama yapıldı

7 POLİS ŞEHİT OLDU, 4 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ, 36 YARALI VAR

Çevik kuvvet aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 7 polis şehit oldu, 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. 3'ü ağır 36 kişi de yaralı. Patlamanın ardından bölgeden de silah sesleri yükseldi. Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olayın Çevik Kuvvet'in nöbet değişimi sırasında yaşandığı yönünde bilgiler var.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...