Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atalay F'yi arama çalışmaları sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Atalay F'yi arama çalışmaları sürüyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

Güvenlik güçleri, katil zanlısı Atalay F'nin son görüldüğü yer olan İzmir'de aramalarını sürdürüyor. Tüm ihbarları değerlendiren polis, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de çalışma yapıyor.

Tuzla'da tarih öğretmenini öldürdüğü iddia edilen, Ankara'da iki kişinin öldürülmesi olayının da faili olarak aranan zanlı Atalay F'nin aranması çalışmaları, son görüldüğü yer olan İzmir'de yoğun şekilde sürüyor.

Tüm ihbarları değerlendiren polis, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de arama çalışması yapıyor.

Kendini "Ömer" olarak tanıtmış

Katil zanlısı Atalay F'nin İzmir'de evinde kaldığı 29 yaşındaki Cemal C, gazetecilere yaptığı açıklamada, evinde kalan kişinin cinayet zanlısı olduğunu öğrendikten sonra psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Konuyla ilgili polise ifade verdiğini belirten Cemal C, zanlıyla nasıl tanıştıklarını şöyle anlattı:

"29 Mayıs Pazar günü internetteki ilan üzerine bana ulaştı. Adının Ömer olduğunu ve Trabzon'dan geldiğini, kalacak yeri olmadığını söyledi. Cinayetten arandığı bilmiyordum. Evime kabul ettim, birlikte televizyon izledik. Kendisinden şüphelenmedim. Haberleri izlemediğim için cinayet zanlısı olduğunu da bilmiyordum. Sonra da gitti. Ardından bu kişinin Atalay F. olduğunu öğrenince şok oldum. Psikolojik destek almayı bile düşünüyorum."

Cemal C, can güvenliği olmadığını ve koruma istediğini sözlerine ekledi.

İstanbul Tuzla'da iki çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen Atalay F'nin, 16 Eylül 2013'te Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı da tespit edilmişti. Ankara'daki cinayetlerle ilgili yaklaşık 3 yıldır aranan Atalay F'nin, sahte kimlikle yurt dışına kaçtığı ve bir süre sonra geldiği İstanbul'da yaşamaya başladığı, çevresine kendisini farklı kimlikle tanıttığı belirtilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...