'Türkiye'yi terörle yönlendireceğini sananlar beyhude uğraşıyor'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Türkiye'yi terörle yönlendireceğini sananlar beyhude uğraşıyor'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'yi teröristlerle terbiye edeceğini, istediği şekilde yönlendireceğini sananlar beyhude uğraşıyorlar. Bizim için şehitlik mertebelerin en yücesidir."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'yi terör örgütleri aracılığıyla, terör eylemleriyle, teröristlerle terbiye edeceğini, istediği şekilde yönlendireceğini sananlar beyhude uğraşıyorlar. Bizim için şehitlik mertebelerin en yücesidir." dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit yakınları ve gaziler ile düzenlenen iftar programında konuşuyor.

"Şehitlerimiz şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleridir"

Konuşmasında son dönemde gerçekleştirilen terör operasyonlarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimiz bizim istiklalimizin, bu topraklardaki şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleridir. Bizim tarihimiz, şehit ve gazilerimizin kahramanlıklarının tarihidir. Malazgirt'i Battal Gazi'den, İstanbul'un fethini Ulubatlı Hasan'dan ayrı düşünebilir miyiz. 20 Temmuz'dan bu yana bazı ilçe ve mahallelerimizde açılan çukurlarla, bombalı barikatlarla başlayan saldırılar karşısında verdiğimiz mücadele sıradan bir terörle mücadele operasyonu değildir. Son örneğini bugün İstanbul'da yaşadığımız bombalı saldırılar karşısında gösterdiğimiz metanet, teslimiyetin değil, kararlılığın ifadesidir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...