Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vezneciler saldırısında yaralananlar taburcu edildi

Düzenleyen:
Vezneciler saldırısında yaralananlar taburcu edildi

GÜNDEM Haberleri

Vezneciler'de, 6 polis ile 5 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısında yaralananlardan tedavisi tamamlananlar taburcu edildi.

Dün yaşanan saldırının ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan 4 kişiden 3'ü, tedavisinin ardından hastaneden ayrıldı.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürülen 6 kişiden 3'ünün de tedavisi tamamlandı. Hastanedeki 1'i polis memuru 2 kişinin durumu ise ciddiyetini koruyor.
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 16 kişiden 8'i, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi edilen 4 kişi, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 5 yaralı da taburcu edildi.
Ayrıca, Medical Park Fatih Hastanesindeki 5 ve Şehzadebaşı Tıp Merkezindeki 10 yaralı da tedavilerinin ardından hastaneden ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...