Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Midyat'taki patlamanın bilançosu açıklandı

Düzenleyen:
Midyat'taki patlamanın bilançosu açıklandı

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında, ilk bilgilere göre, 2 polis şehit oldu, 2 sivil hayatını kaybetti. Aralarında polislerin de bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. Emniyet binasının büyük zarar gördüğü patlamada, durumu ağır olan yaralılar Diyarbakır’a sevk edildi.

Olay, Midyat ilçe merkezi Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Caddesi üzerinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, emniyet binasına yaklaşan şüpheli bir araca “dur” ihtarı çekildi. Araç ihtara uymayınca ateş açıldı. Bunun üzerine teröristler bombalı aracı Emniyet Müdürlüğü’nün önünde infilak ettirdi. Patlamada, 2 polis şehit oldu, 2 vatandaş hayatını kaybetti, aralarında polis ve durumu ağır olanların da bulunduğu çok sayıda kişi de yaralandı. 
Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, UMKE, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, Midyat, Nusaybin ve Mardin’deki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan yaralılar ise Diyarbakır’a sevk edildi. 
Patlamada, emniyet binası ve lojmanları ile çevredeki çok sayıda ev, iş yeri ve araç da zarar gördü. Emniyet binasının bir cephesi tamamen yıkıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...