YSK Başkanı Güven'den yalanlama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
YSK Başkanı Güven'den yalanlama

GÜNDEM Haberleri  / AA

YSK Başkanı Güven,bazı gazetelerde yer alan,"YSK Başkanına Sayın Cumhurbaşkanının üniversite diploması soruldu, 'Verecek yanıtım yok.' dedi." şeklindeki haberlerin yalan ve düzmece olduğunu bildirdi.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, bazı gazetelerde yer alan, "YSK Başkanına Sayın Cumhurbaşkanının üniversite diploması soruldu, 'Verecek yanıtım yok.' dedi." şeklindeki haberlerin yalan ve düzmece olduğunu bildirdi.

YSK Başkanı Sadi Güven yaptığı yazılı açıklamada, bugün bazı gazetelerde "YSK Başkanına Sayın Cumhurbaşkanının üniversite diploması soruldu, 'Verecek yanıtım yok.' dedi." şeklinde haberler yer aldığını belirtti.

Kendisinin hiçbir gazeteciye, basın mensubuna veya şahsa bu şekilde bir açıklama yapmadığını ifade eden Güven, yapılan bu haberin tamamen yalan ve düzmece olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...