Doğu’yla gönül köprüsü

Düzenleyen:
Doğu’yla gönül köprüsü

GÜNDEM Haberleri

9 büyükşehir, terörden temizlenen 9 ille kardeş yapıldı. AK Parti’nin yeni projesi, ülkenin Batı’sı ile Doğu’sunu bütünleştirecek

İsmail Sonsuz ANKARA 
AK Parti, teröristlerin hendek ve barikatlarından temizlenen yerlerle “Gönül Köprüsü” kurmak için yeni bir çalışma başlattı. MYK toplantısında son şekli verilen Eylem Planı’na göre bölgedeki 9 kent, 9 büyükşehir ile eşleştirilerek “kardeş kent” yapıldı. Ramazan ayında ev ev ziyaret planlanırken, iş dünyası ve STK’lar da çalışmalara eşlik edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım için de ziyaret programları hazırlanıyor. Çalışmaların koordinasyonunu üstlenecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu; Ağrı ile Antalya, Batman ile Bursa, Diyarbakır ile İstanbul, Hakkari ile Ankara, Mardin ile Kocaeli, Siirt ile Sakarya, Şırnak ile Kayseri, Tunceli ile Samsun, Van ile Konya’nın kardeş şehir olarak gönül köprüleri kuracağını kaydetti. Bu illerin ilçelerinin de kendi aralarında dostluk çalışmaları yapacağını söyleyen Müezzinoğlu’nun verdiği bilgiye göre AK Parti teşkilatları 9 şehre haftalık 50-60 kişilik gruplar halinde ev ziyaretleri yapacak. Ziyaretlere Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar ve parti yöneticileri de fırsat buldukça eşlik edecek. Sadece İstanbul’dan her hafta 500-600 kişilik gruplar Diyarbakır’a gitmiş olacak. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...