Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mustafa Destici: Dokunulmazlıkları idamla taçlandırmak lazım

Düzenleyen:
Mustafa Destici: Dokunulmazlıkları idamla taçlandırmak lazım

GÜNDEM Haberleri

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, meclisten geçen dokunulmazlıklara ilişkin, 'Kim suç işlemişse yargılansın. Bunu idamla taçlandırmak lazım' dedi.

Destici, iftar programı için geldiği Karabük'ün Safranbolu ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, terörle mücadeleyi değerlendirdi. Milletin bedel ödeyecek takati ve sabrının kalmadığı ifade eden ve Batı’nın PKK’nın eline yol haritası vererek iktidar ile masaya oturtmaya çalıştığının altını çizen Destici, "Artık terörle mücadelede topyekün mücadele edilmeli. Hala bu mücadele eksik yapılıyor. Polisimiz, askerimiz kahramanca mücadele ederken, finans kaynaklarına yönelik yaptırım, lojistiğine karşı mücadele ve dış desteği kesmeye yönelik kararlı adımlar yok. Terörü ancak topyekün mücadele ederseniz yenip ortadan kaldırabilirsiniz. Bunu millet olarak birlikte yapacağız. İktidarı, muhalefeti, meclis içi ve dışıyla birlikte yapacağız." diye konuştu.

"İDAM CEZASI TÜRKİYE’YE GERİ GETİRİLMELİ" 
Dokunulmazlıklar meclisten kalktığını ve yargının önüne gittiğini de dile getiren Mustafa Destici, “Kim suç işlemişse yargılansın. Bunu idamla taçlandırmak lazım. Devlet olarak yapman gereken haini ipe göndermen gerekir. İki kesim için, yani bizzat bombayı patlatan ve kurşun sıkan teröristleri, diğeri ise küçük yaşta çocukları kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürenler için mutlaka idam cezasının Türkiye’de geri getirilmesi lazım” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...