Erdoğan, Muhammed Ali'yi Ahmet Akif'le uğurladı

Düzenleyen:
Erdoğan, Muhammed Ali'yi Ahmet Akif'le uğurladı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan efsane boksör Muhammed Ali'nin cenaze törenine 10 yaşındaki torunu, Berat Albayrak'ın oğlu Ahmet Akif'i de götürdü. Erdoğan, salona torunuyla girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen cuma 74 yaşında solunum yetmezliğinden ölen efsanevi boksör Muhammed Ali'nin cenaze törenine katıldı. Cenaze için kalabalık bir heyetle efsane boksörün doğup büyüdüğü Kentucky Eyaleti'nin Louisville kentine giden Erdoğan'a eşlik edenler arasında torunu da vardı.

ERDOĞAN SALONA AHMET AKİF'LE GİRDİ

Muhammed Ali'nin ilk profesyonel maçına çıktığı Freedom Hall'de kılınan ve namazda Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan dışında, Enerji Bakanı Berat Albayrak ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç da eşlik etti. Erdoğan, salona 10 yaşındaki torunu, Berat Albayrak'ın oğlu Ahmet Akif'le girdi.

Erdoğan, Muhammed Ali'yi Ahmet Akif'le uğurladı

14 BİN KİŞİ BEKLENİYORDU, 5 BİN KİŞİ GELDİ

14 binden fazla bilet dağıtılmasına karşın yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törende, sivil hak savunucusu rahip Jesse Jackson ve Ali'nin 1964'te 22 yaşındayken Müslüman olduktan sonra dahil olduğu İslam Ulusu grubunun şimdiki lideri Louis Farrakhan gibi önde gelen isimler de vardı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...